Ett modernt bokningssystem

BokaDinTid.se har hjälpt salonger med tidsbokningar sen 2002 och är idag ett av de mest kompletta och användarvänliga bokningssystemet som finns på marknaden. Låt kunderna själva boka tid via din hemsida så du kan ägna din tid åt kunden och inte på att svara i telefon. Du får en mycket lugnare arbetsplats och mycket nöjdare kunder. Vårt program som kan liknas vid en bokningskalender är speciellt anpassat för hälsa och skönhetsbranschen. Arbetar du med följande: fotvård, frisörer, kiropraktorer, massage, naprapater, sjukgymnaster, skönhetsbehandlingar, solarium, SPA-anläggningar samt yoga & meditation och är ute efter ett webbaserat bokningssystem så har du kommet rätt. Bokningssystemet är webbaserat och du kommer lätt åt det från vilken dator som helst som är ansluten till Internet. Du kommer även åt systemet från IPads och IPhones och ni kan även låta kunderna boka tid via Internet.


Teknisk information

BokaDinTid.se har alla funktioner och finesser du behöver i ett modernt bokningssystem
 • Lägg till en bokning med ett enkelt klick på tiden där kunden ska bokas in.
 • Spara information om kunden i kundregistret
 • Lättnavigerat mellan veckorna och snabb överblick tack vare kalendern
 • Snabb sökning efter bokningar
 • Enkel schemaläggning där även semester kan läggas in.

 • Dagvy över bokningarna för att få en snabb överblick på en dag om ni är flera på salongen.
 • Hantera ditt och dina kollegors bokningar och få uppderaring per mail och sms vi nya bokningar eller avbokningar.

 • Skapa de behandlingar som ska finnas i systemet.
 • Det går att gruppera behandlingar för bättre överblick.
 • Välj om kunderna ska kunna boka själva via hemsidan.


Enkelt tidsbokningssystem

Kunderna bokar enkelt tid via hemsidan och ni kan även enkelt och snabbt hitta lediga tider för kunder som ringer in till salongen. Behandlingar hanterat snabbt och smidigt i systemet och ni kan dela in behandlingar i olika grupper samt välja om de ska vara bokningsbara från hemsidan. Ert arbetsschema administreras lätt genom ett klick där ni väljer vilka tider som ska bli bokningsbara. De tider som öppnas upp i systemet kan kunderna sen boka via hemsidan.


Singel bokningar eller Grupper

BokaDinTid har stöd för såväl singel bokningar eller gruppbokningar. Öppna upp tider för enkelbokningarna eller lägg in passen för gruppbokningarna och välj max antalet deltagare per pass. Gruppbokningar är anpassat för er som tar emot grupper av kunder som yoga pass eller pass på gymmet.


Rumsbokningar

Använder ni olika rum på ert företag för att ta emot era kunder. BokaDinTid.se har stöd för rumsbokningar där både rum och utövara måsta finnas lediga för att det ska gå att boka tid.


Facebook

 • Bokadintid.se finns även på facebook och med vår facebook app så kan era kunder även boka tid via er facebook sida


Kartotek

I kundregistret sparas information om era kunder. Där kan ni hitta bokningshistorik och kartotek. Här kan ni spara speciell information om just den här kunden.


Mail & SMS

När kunderna bokar in en tid får de en bokningsbekräftelse på mail med information om bokningen och ni kan även låta kunderna få en påminnelse per sms dagen innan själva bokningen. Mail bekräftelse skickas även till kunderna när en bokning flyttas till en annan tid samt att det kan skickas ett mail när en bokning tas bort. Mail och sms utskick kan även göras via kundregistret. Från kundregistret kan ni skicka ut nyheter och annan information till era kunder. Här kan ni även lägga in filter där ni väljer att bara skicka ut information till kunder som hade sin senaste bokning mellan vissa datum.


Rapporter

Från bokningssystemet kan ni även få ut rapporter för alla bokningar som är gjorda i systemet samt varulager rapporter och försäljningsrapporter. Tack vara stöd för rapportering i bokningssystemet behöver ni inte köpa in andra system med de funktionerna.


Varulager

I bokningssystemet kan ni även välja att hantera ert varulager samt försäljning. Observera att detta in är något kassasystem och ni måste ha separat kassa, men ni kanske kan klara er med en enklare kassa genom att hantera varulagret och försäljning även i bokningssystemet.


Integrerad betallösningBokaDinTid.se är integrerad med Billmate betallösning så ni lätt via bokningssystemet kan ta betalt direkt online från bokningssystemet eller låta kunderna betala direkt när de själva bokar sin tid.

Betalningsmetoden kan användas och helt ersätta en traditionell kassa eller användas som kompliment för att underlätta för kunderna.

Billmate är en enkel betallösning som gör det möjligt för dig att ta betalt direkt via bokningssystemet. Med Billmate kan era kunder betala med faktura, Swish, kreditkort eller direkt via din bank. Väljer du att betala med faktura har du möjlighet att dela upp din betalning på flera tillfällen. Med Billmate handlar du alltid tryggt och säkert.


Mer information »


Support

För systemet så har vi telefon support mellan 9.00 & 17.00 vardagar. Du kan även maila in frågor eller förslag på nya funktioner du önskar skulle finnas med i systemet. Telefon: 0733-794489 Mail. info@bokadintid.se


Priser

Bokningssystemet kostar 99: - per användare eller max 399: - för en salong per månad. Vill du använda sms-utskick till kunderna så kostar det 80 öre/sms som skickas. Testa vårt bokningsprogram kostnadsfritt* under en månad

Vill du vara helt säker på att vårt webbaserade bokningssystem är någonting för din verksamhet? Testa kostnadsfritt* under en månad och få fritillgång till hela bokningssystemet. Du får möjlighet att testa funktionerna och därefter analysera om detta är någonting för dig. Kontakta oss om du vill registrera ditt test-konto!

Tilläggstjänster och integrerade moduler som Billmate och MAXPA där separata avtal tecknas direkt med leverantörerna för tilläggstjänsterna så är det priserna hos leverantörerna som gäller.

*Kostnadsfritt = Du får fri tillgång till alla funktioner i bokningssystemet. Om du väljer att använda dig av sms-påminnelser tillkommer en sms-taxa. Alla priser är ex-moms.


Solid Hair

Det är lätt navigerat, smidigt, och ger en klar och utförlig översikt över bokningar, kundhistorik och försäljning. Möjligheterna att forma efter egna behov ger en individuell och personlig känsla. Att kunderna kan boka online är väldigt uppskattat! God service och gensvar på frågor och förslag gör också att bokadintid.se känns tryggt och säkert. www.solidhair.se


Johan

Bokadintid.se är ett bokningsystem som är lätt att förstå och använda även för en novis som jag ,snabba svar från supporten och man får känslan av att inga frågor är dumma frågor ,men det bästa är att jag ser bokningarna var jag än befinner mig om jag har tillgång till Internet. www.johans.cc