Onlinebokning

Nu har vi gjort det lättare för dig som kund att beställa tid. Istället för att ringa oss så kan ni boka online. Där kan du välja egna tider i lugn och ro. När du ska välja tid så ber vi dig att tänka på att man även kan boka kvart i/ kvart över tider. Välj gärna dessa tider så att vi kan erbjuda flera kunder tid den dag de önskar.

Vill du omboka/avboka din tid måste du ringa salongen senast 36 timmar (48 timmar) innan din tid. Vid ej avbokad/ för sent avbokad tid tar vi ut en ersättning på minst halva behandlingskostnaden. Avbokning sker ej via mejl!

Ibland så kan man boka upp sig lite för mycket och då på samma tid. Då vill man boka av sin frisörtid. Vi har information påvår hemsida, mail och vi informerar er då ni bokat er första gången, som även gäller framöver, att vi har avbokningspolicy, 36h för klippningar och 48 h för övriga behandlingar. Då hinner vi ta emot en annan kund istället. Vi tar ut ersättning för försenad/ utebliven tid. Naturligtvis hoppas vi på att slippa detta genom att ni har det i åtanke och avbokar era tider i god tid.

Texten nedan är plockad från http://www.stockholm.se/ByggBo/konsument/Fragor--svar-om-konsument/
Fråga:
Jag hade beställt tid hos en frisör, men fick förhinder. Nu kräver salongen att jag ska betala 450 kronor när jag inte bokade av tiden. Kan salongen kräva detta för att jag inte kom på avtalad tid?

Svar:
Om du som konsument uteblir från den inbokade behandlingen, utan att avboka, så har näringsidkaren rätt att ta ut ersättning för det uteblivna besöket. Detta under förutsättning att det leder till en inkomstförlust för frisörsalongen. Schablonersättning kan förekomma men den får inte överstiga näringsidkarens förlust till följd av avbeställningen.

Boka tid hos Solidhair Helsingborg

!OBS. Det går inte att boka tid i Ängelholm längre.Glöm inte boka tilläggsbehandlingar!
Klipp mellan / från öronlängd till axellångt
Klipp kort/ kort runt öron
Klipp långt hår /fr axlar och neråt
Glöm inte boka tilläggsbehandlingar!
Klipp mellan / från öronlängd till axellångt
Klipp kort/ kort runt öron
Klipp långt hår /fr axlar och neråt