Vad vill du boka?Ett modernt bokningssystem med alla funktioner ni behöver

Världen blir allt mer mobil och kraven på att kunna boka sina tider via online-tjänster växer hela tiden. Sedan 2002 har vi hjälpt salonger med tidsbokning och med vår erfarenhet kan vi erbjuda dig ett av marknadens bästa bokningssystem på nätet.

Vi ebjuder marknadens bästa bokningssystem för allt inom hälsa och skönet som tex: Gym, personlig träning, frisörer, fotvård, kiropraktorer, massage, naprapater, sjukgymnaster, skönhetsbehandlingar, SPA-anläggningar, yoga och mycket mer.


Testa kostnadsfritt en månad

Är du osäker på om vårt bokningssystem verkligen fungerar för dig? Ge oss en månad på att övertyga dig! Registrera dig och testa under en månad och utvärdera vad du tycker. Du får full tillgång till systemet och kan testa all vår funktionalitet Låt oss hjälpa dig till att få en bättre arbetsplats och nöjdare kunder. Tillsammans kan vi skapa förutsättningarna för att du ska kunna bedriva en ännu bättre service till dina kunder.


Johans Salong

Bokadintid.se är ett bokningsystem som är lätt att förstå och använda även för en novis som jag ,snabba svar från supporten och man får känslan av att inga frågor är dumma frågor ,men det bästa är att jag ser bokningarna var jag än befinner mig om jag har tillgång till Internet. www.johans.cc

Solid Hair

Det är lätt navigerat, smidigt, och ger en klar och utförlig översikt över bokningar, kundhistorik och försäljning. Möjligheterna att forma efter egna behov ger en individuell och personlig känsla. Att kunderna kan boka online är väldigt uppskattat! God service och gensvar på frågor och förslag gör också att bokadintid.se känns tryggt och säkert. www.solidhair.se

Bruce.app
BokaDinTid.se är integrerat med Bruce.app så alla bokningar som kommer via Bruce sköts automatisks i bokadintid.se.

Ett medlemskap.

Hundratals studios. Bruce samlar hundratals studios och gym i ett medlemskap. Med vår app kan ni testa och utöva massor av träningsformer: gym, klättring, yoga, crossfit, simning, kampsport‚ racketsport och mycket mer.


Mer information »
Integrerad betallösning

En personlig och flexibel betallösning. BokaDinTid.se är integrerad med Billmate betallösning. Billmate är en enkel betallösning som gör det möjligt för dig att ta betalt direkt via bokningssystemet. Med Billmate kan era kunder betala med faktura, Swish, kreditkort eller direkt via din bank. Väljer du att betala med faktura har du möjlighet att dela upp din betalning på flera tillfällen. Med Billmate handlar du alltid tryggt och säkert.

Mer information »
Integrerad lönemodul

Underlag för försäljnings- och arbetsprovision skicka med en knapptryckning ifrån BokaDinTid till MaxPA. Frisörernas tidrapportering och övrig lönerapportering görs sedan i MaxPA. MaxPA stöder förstås frisörbranschens riksavtal.

Mer information »